Installera Google analytics på din blogg av Bloggdesignskolan.se

Besviken...

Promenerat vid havet idag. Tänk att jag inte fick bada en enda gång. Matte sa att det var för kallt i vattnet. Men jag såg väl många som simmade omkring. Både svanar, änder och något annat flygfä som ingen av oss kände igen. Kan dom kan väl jag?



Yr? Ja, om man ruskar tillräckligt mycket på huvudet...

Musik? Ja om man vill lyssna på Miriam & Paul...

Kommentarer
Postat av: Stajla

Ha! Jag badade jag! Jag bara plumsade i. Inte kallt alls.

2009-11-08 @ 20:35:26
Postat av: Fröya

Jag är avundsjuk på dig Stajla. Du har en snäll matte du. Jag fick bara doppa tassarna och nosen lite i strandkanten. Matte var mycket bestämd på den punkten. Kan man få flytta en stund till Örebro tro?

2009-11-08 @ 23:12:17
Postat av: Rut

Hej Fröya! Här kommer dagens tips från mig:



För att överlista matte när det gäller badförbud ska du, medan ni fortfarande är relativt långt från vattnet, slinka in i lämpligt snår mellan matte och vattnet, för att sedan omärkligt smyga ut på andra sidan. Sen är det bara att hålla låg profil och springa allt du kan mot vattnet! När matte hör plasket kommer hon inse att det är försent att vidta åtgärder och du kan fritt hoppa i vågorna så länge du vill. Om du misstänker att din matte skulle vara arg när du så småningom närmar dig land, är det bara att du kastar dig in i perfekt fotposition och tittar henne djupt i ögonen. Ingen matte kan motstå detta!!



So long..../Rut-the terrier

2009-11-09 @ 22:22:30
URL: http://www.annaq.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0