Installera Google analytics på din blogg av Bloggdesignskolan.se

Andefattigt...

Nu börjar det bli himla långtråkigt...
Här får vi inte göra något riktigt roligt i avvaktan på att mina sårkanter ska läka ihop och att mammas ben ska stadga till sig efter en långvarig hälta. Ingen träning, inga lång-långa promenader.

Det kryper liksom i hela kroppen (värre än vanligt) och matte tycker att jag blir larvigt tramsig och inställsam i det här stadiet. Hon borde väl ändå greppa att jag snart kryper ur skinnet.

Mamma är som vanligt alldeles för nära hela tiden och matte får nästan ångest av att ha henne puttandes under armar och i ansiktet. Mamma "skrattar" också och visar alla framtänder för att lyckas med sin fulländade charmtaktik. Till slut går det hela över styr och matte drabbas av en plötslig och okontrollerad släng av raptus. Mamma ser alldeles oförstående ut och smyger sakta ner under bordet  - i två minuter - sedan är hon åter så där vansinnigt påträngande igen. Det hela kommer att sluta med ond bråd död...

Och vi fäller päls...
Matte har funderat på att låta inreda ett hus med ett sjujäkla golvdrag. Då kunde det få vara öppet under listen vid ena väggen så att alla stora svarta pälsråttor kunde fara ut i det fria med själva draget. Alternativet säger matte, är att vi båda bär overall tills all päls som tänkt lämna våra kroppar också har gjort det. Tänk vilka elaka tankar denna människa bär omkring på i sitt huvud...

Matte har IG i dammsugning, och när hon dessutom borde jaga runt i huset minst tre gånger varje dag för att hålla undan det absolut värsta, då går liksom luften ur på något sätt. Det är vid såna tillfällen matte håller med "ståupparen" Ronnie Eriksson - "Det är ALDRIG försent att ge upp".

Dammsugaren är tillverkad i velour med 100% polyesterfyllning. Den är CE märkt och tvättas i 30 grader handtvätt.

lilloliv.se
För de små krypen, och för matte...

Musik för de större krypen...
.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0