Installera Google analytics på din blogg av Bloggdesignskolan.se

Motvind...

Så känns det...
En rejäl motvind i alla väderstreck.

Mina sårkanter har läkt fint. Jäklar vad veterinären snörpte åt på insidan av mitt lår. Ibland måste jag stanna på promenaderna och kolla om det verkligen kan vara möjligt att det ska kännas så när jag rör benet. Det töjer sig säger matte, och snart har cuturena lösts upp och då släpper taget ännu lite mer.

Men nu har jag då istället drabbats av något elände under det ena ärret. Förmodligen en brakinfektion. Så det vara bara att åka in akut till Bagis igår igen. Jag har väldigt ont av den stora "bulan" under magen (som en halv tennisboll sa matte), och den dök upp på bara några timmar i söndags kväll. Matte märker att jag inte är glad för jag morrar åt andra hundar, vilket jag ALDRIG brukar göra. Jag skuttar inte och springer längre utan går beskedligt nästan fot med matte. Då är det illa ställt med mig.

Så nu är det tung antibiotikakur. Matte blev lite fundersam över den massiva ordineringen men hon ville nog inte ifrågasätta veterinärens specialistkunskap. Annars upplever ju matte sig både som sjuksköterska, läkare, veterinär och specialist just på detta område (vi har ju varit med förut)...

Nu ska här banne mig vilas i form. Mest ligger jag helt på sida i matte och husses säng, det gör för ont att ligga ner på bröstkorgen som i vanliga fall. Husse får sova i vårt gästrum på nätterna, jag sover självklart på min fleecefilt brevid matte så att hon kan ha full koll på utvecklingen.

Livet är lite skit ibland, men skam den som ger sig. Nu ska vi verkligen försöka glädja oss i onödan...


En annan del av Värmdö...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0